Spring naar content

Changing the world of work

Hi, wij zijn YoungOnes

En vrijheid is onze middlename. Wij vinden dat jongeren zelf moeten kunnen bepalen waar, wanneer en voor wie ze werken. Work on demand, noemen we dat. Want waarom voor een baas werken, als je er zelf een kan zijn?

YoungOnes België

We are young, wild & free

Werk, maar dan net even anders

De YoungOnes app is onze trots. Daarmee stellen wij dagelijks duizenden jongeren in staat om te kiezen voor vrijheid op gebied van werk. Onze missie is om hen daarin zo goed mogelijk te helpen, dag in dag uit. Dit doen we met een geweldig team van jonge, enthousiaste change-makers. Al vinden wij niet iets snel (te) gek, want we doen de dingen graag een beetje anders dan de rest.

Frameddd

Ambitious

Een growth mindset en een energieke drive duwen ons vooruit. Keihard onderuit gaan? Oh yes! Maar we staan gewoon weer recht. Elke keer net weer een beetje beter, en anderen zichzelf helpen te verbeteren, zo groeien we elke dag.

Connected

Hoewel de techniek het werk voor ons doet, komt de persoon op de eerste plaats. We zijn connected met onze community, stimuleren het delen van ervaringen en hebben een luisterend oor, ook om elkaar beter te begrijpen. Alleen kom je ver, samen komen we verder.

Free

Je werk en je leven inrichten zoals jij dat wil. Daar geloven wij in, en het is onze missie om jongeren daarbij te helpen. Vrijheid moet je koesteren, niet smoren in regeltjes, procedures of ander gedoe. Let’s be free!

Let’s change the world of work together

Kom werken bij YoungOnes

Vanuit ons flitsend hoofdkantoor in Breda gamen *huh wait* werken wij dagelijks de sterren van de hemel. Ben jij goed in darten, Mario Kart, of deel je dezelfde ongekende drive om mee te bouwen aan onze missie? Check onze vacatures!

Celine Lodder | YoungOnes België
‘Wat een feest om bij dit energieke bedrijf te werken. Ik leer en lach elke dag.’

Céline, Business Development Manager YoungOnes

Dream big or go home

Meer wegen naar vrijheid

Een beetje ambitie, daar zijn we niet vies van. In 2017 maakte YoungOnes een vliegende start(up), en inmiddels zijn we als scale-up niet meer te stoppen. Dagelijks werken er duizenden freelancers via de app en staat de totale teller op één miljoen matches. In 2021 openden we onze internationale deuren in Londen, waarna in 2022 België volgde. Next: Europees marktleider zijn op gebied van on demand work. Hou jij ons mee in de gaten?

 

YoungOnes in de media

Rosalie | YoungOnes België
Tara | YoungOnes België

Vragen? Drop it!

Neem contact op met YoungOnes door te mailen naar [email protected]. Of plan een terugbelverzoek voor wanneer dat jou het beste uitkomt.

Hi, wij zijn YoungOnes België

  • Ambitious
  • Connected
  • Free
Your Day Your Way | YoungOnes België
👋 Select your region