Spring naar content

Branches uitgelicht

Bij YoungOnes ben je aan het juiste adres voor verschillende branches, van sterke werkers in het magazijn tot gezellige sfeermakers achter de toog. Ons platform zorgt ervoor dat je altijd het actuele aanbod van dagklussen in verschillende branches kunt vinden. Hieronder vind je de meest voorkomende branches.

Bezorging

Bezorgen aan huis is nu dé trend, van het bezorgen van maaltijden tot pakketjes. Ook bij YoungOnes. Elke week zijn er duizenden freelance bezorgers op pad met de fiets, e-bike, scooter of auto.

 

Meer over bezorging

Retailwerk als freelancer | YoungOnes België

Events

Veranderingen door nieuwe maatregelen of noodweer? In de evenementenindustrie is dat eerder regel dan uitzondering. Bij alle soorten events zijn vaak snel extra handen nodig. Denk bijvoorbeeld aan hulp bij het opbouwen van het event, extra controles bij de toegang, host en hostess diensten, garderobe medewerkers, bartenders en nog veel meer. Bij YoungOnes staan we paraat om snel en flexibel extra personeel te regelen voor jouw evenement.

 

Meer over events

Logistiek freelancer | YougnOnes België

Retail

Het is steeds lastiger om de drukte in fysieke winkels te voorspellen. Daarom maken steeds meer winkels in België gebruik van flexibel personeel via YoungOnes. Verschillende winkels in de kledingbranche en grotere winkels maken hier gebruik van. Ook supermarkten en sportwinkels schakelen freelancers in via YoungOnes. Deze en nog vele andere bedrijven in de retailsector maken gebruik van deze service wanneer ze op zoek zijn naar allround winkelmedewerkers.

 

Meer over retail

Promotie jobs als freelancer | YoungOnes België

Schoonmaak

Schone ruimtes zijn belangrijker dan ooit. Opzoek naar schoonmakers voor een kantoorpand of vakantiepark? Je vindt alle type housekeepers via YoungOnes.

 

Meer over schoonmaak

Flexibele freelancers | YoungOnes België

Ontbreekt jouw branche?

Geen zorgen, want ondanks dat jouw branche hier niet is uitgelicht kunnen we nogsteeds helpen bij het uitzetten van een dagklus via YoungOnes. Van receptionistes tot verkeersregelaars en van IT ondersteuners tot wasstraatmedewerkers. Freelancers houden wel van een beetje uitdaging, dus kom maar op!

 

Neem contact op

Nathan | YoungOnes BE

Vragen? Drop it!

Wil je graag wat meer informatie, of is er nog wat onduidelijk? Stuur ons een e-mail, of plan meteen een terugbelverzoek. Nathan zal jouw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Boek zelf flexibel personeel

  • In 5 minuten geregeld
  • Al vanaf €16,50 per uur
  • Betaling en facturatie door YoungOnes
Your Day Your Way | YoungOnes België
👋 Select your region