Skip to content

Verdien
geld als
freelancer

Bepaal zelf waar en wanneer je werkt
Verdien gemiddeld €17,00 per uur
Ervaring opdoen in diverse branches

Your Day Your Way

Werken als freelancer

Via YoungOnes start je als freelancer en bepaal je helemaal zelf waar en wanneer je wil werken. Gisteren was je bezorger, vandaag werk je in de horeca en morgen geef je jezelf een dagje vrij. Wil jij freelancer worden naast je studie om toffe jobs op te kunnen nemen? Dan kan je je gemakkelijk aanmelden als zelfstandige. Of ben je al freelancer en kun je wat extra werk gebruiken? Alles kan, it’s up to you.

Laat je telefoonnummer achter en we sturen je een downloadlink per SMS.

Start met geld verdienen

Hoe start ik als freelancer?

app only

Je werk in je broekzak

Via de YoungOnes app vind je direct de tofste jobs. Op zoek gaan naar jobs is super simpel. Op de app komen dagelijks verschillende jobs online in diverse branches. Maak gemakkelijk een professioneel profiel aan en reageer op jobs die je het leukste vindt. Waar je ook in België bent, je kan van overal starten. Succes!

Starten als freelancer ‍🙌

Als freelancer heb je andere verantwoordelijkheden dan wanneer je werkt in loondienst. Moeilijk? Nee hoor, maar wel belangrijk dat je goed op de hoogte bent. Daar helpen wij je graag bij.

Administratie snel gefixt 🤙

Job voltooid? Check je job en vul je uren in via de YoungOnes app. Terwijl jij achteroverleunt, regelen wij de uitbetaling van jouw factuur.

Verbreed je
kennis👌

Van werken in een winkel tot achter de bar staan op de leukste events. Je vindt een breed aanbod in de YoungOnes app. Start in heel België in jouw favoriete branche!

Ga aan de slag voor deze opdrachtgevers

Freelance uurtarief | YoungOnes België

Super hard cashen!

Bepaal je eigen tarief

Te veel geld uitgegeven op een feestje, of sparen voor die nieuwe sneakers? Met de jobs via YoungOnes werk je voor een gemiddeld uurtarief van €17,00. Zo verdien je het binnen no time bij elkaar. Wist je dat wanneer je jaarinkomsten als student-zelfstandige onder de €8.204,59 zit, je geen belastingen betaald? Lees hier meer over wat je netto over houdt als student-zelfstandige.

 

Gratis ondernemingsnummer, €100 vergoed door ons!

We hebben een samenwerking met ondernemingsloket Acerta, hier kan jij je nu tijdelijk GRATIS aanmelden als zelfstandige. Ben je student? Dan word je dan een student-zelfstandige. Dit biedt sociale en fiscale voordelen. Geen student? Dan word je zelfstandige in hoofd- of bijberoep.

Start ook als freelancer

  • Verdien gemiddeld €17,00 per uur
  • Bepaal zelf waar en wanneer je werkt
  • Vind de leukste jobs in heel België
Your Day Your Way | YoungOnes België
👋 Select your region